info@tiilirakenne.fi | +358 (0)400 360 791 | Kaaronojantie 12, 60800 Ilmajoki

tiilirakenne-koirat.jpg


Pönttöuuneja Ilmajoelta jo 30-luvulta lähtien

Pystymuuriuuneja on valmistettu lakeudella usean sukupolven ajan. Pohjanmaan Tiilirakenne yrityksenä on toiminut alalla yli 25 vuotta. Hyväksi todetut vanhat valmistusmenetelmät ovat saaneet tukea uusista innovaatioista sekä materiaaleista. Edelleen jatkuvan kehitystyön tuloksena pystymuurin energiatehokkuus on huippuluokkaa ja se on hyvä vaihtoehto lämmitysjärjestelmää valittaessa. Perinteisen uunimallin eri kokojen lisäksi Tiilirakenteen tuotevalikoimasta löytyy myös näppärä hellapönttöuuni.

Tutkittua tehokkuutta

ce-leima.png

Kaikki Tiilirakenteen uunit valmistetaan alusta loppuun Suomessa. Tiilirakenteen pönttöuuni on viranomaistestattu ja sillä on CE-merkintä. Se takaa, että tulisijan hyötysuhde on erinomainen sekä savukaasujen häkä- ja hiilidioksidipäästöt alittavat sallitut raja-arvot. Tiilirakenteen pönttöuuni on myös puristustestattu. Tiilirakenteen pystymuuriuuniin on mahdollista liittää kaikki mahdolliset savupiippuratkaisut, myös päältälähtevät piiput.

Luotettavat toimitukset

Tiilirakenteen verkkokaupan tuotteiden kuljetuksista uunien osalta vastaa Kaukokiito Oy. Pienemmät tuotteet kuljettaa perille Posti. Tilatut tuotteet on mahdollista noutaa myös Tiilirakenteen Uunimyymälästä Ilmajoelta myymälän aukioloaikoina.

Tutustu Tiilirakententeen verkkokaupan toimitusehtoihin tästä.